Klantenservice
Gesloten
A-merken voor de scherpste prijzen
+200.000 artikelen op voorraad
Fysieke Showroom
Snelle Levering
A-merken voor de scherpste prijzen

Wij doen onze uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Maar natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie binnen 14 dagen.

Reclamaties van beschadigd geleverde artikelen dienen binnen 48 uur na aflevering aan ons doorgegeven te zijn. Mocht er na de 48 uren nog een melding van eventuele beschadigingen of manco's zijn, dan kunnen wij deze helaas niet meer in behandeling nemen.

 

 

Heeft u een klacht? Omschrijf uw klacht dan nauwkeurig en vermeld altijd uw bestelnummer en de aankoopdatum. Meld uw klacht zo snel mogelijk op één van de volgende manieren:

 

stuur een email naar info@deurenexpress.com

bespreek uw klacht telefonisch met onze klantenservice 0512-301275

of stuur een brief naar:

 

Deurenexpress

De Gilden 18

9247 CX Ureterp

0512-301275

 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).